Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Steam Yaz Indirimleri 2021 / Steam Yaz Indirimleri Ertelendi Iste Nedeni Teknolojix Haber : Steam yaz indirimi ve toslanın steam kampanyası ile oyunlara çok ucuz fiyatlarla sahip olun.

Steam Yaz Indirimleri 2021 / Steam Yaz Indirimleri Ertelendi Iste Nedeni Teknolojix Haber : Steam yaz indirimi ve toslanın steam kampanyası ile oyunlara çok ucuz fiyatlarla sahip olun.. Sızdırılan tarihler, yaz i̇ndiriminin 24 haziran 2021'den başlayıp 8 temmuz 2021'e kadar süreceğini gösteriyor. Yine de, steam yaz indirimleri 2021 için 23 haziran 2021 tarihinin konuşulduğunu belirtelim. Steam geleneksel yaz i̇ndirimi başladı. Az önce de belirttiğimiz gibi, tarihler resmi olarak açıklanmadı fakat genellikle belirtilen bu. Bu sayede steam 2021 yılı başında 25 milyon eş zamanlı.

Steam yaz indirimi ve toslanın steam kampanyası ile oyunlara çok ucuz fiyatlarla sahip olun. Steam geleneksel yaz i̇ndirimi başladı. Her sene yaz indirimi konseptiyle takipçilerinin karşısına çıkan steam indirim günleri tarihi belli oldu. Steam indirimleri her yılın belirli dönemlerinde yapılmaktadır. Steam yaz indirimleri ile hangi oyunlar indirimli olacak?

Steam Yaz Indirimleri 2018 Sirasinda Alabileceginiz En Ucuz Oyunlar
Steam Yaz Indirimleri 2018 Sirasinda Alabileceginiz En Ucuz Oyunlar from www.mavikol.com
Steam'in gelenekselleşmiş indirim kampanyalarının tarihleri her yıl değişse de, aslında bir mantığa sahip. Steam yaz i̇ndirimi 2021 8 temmuz'a kadar devam edecek. Steam, 2021 yaz satış tarihi sızdırıldı. Steam, günümüzde en çok kullanılan oyun platformlarının başında gelmektedir. Fakat bu etkinliğe dair herhangi bir sızıntı veya bilgi yok. Ayrıca, steam yaz i̇ndirimi 2021 tarihleri de sızdırılmıştı. 2021 steam yaz i̇ndirimleri, güvenilir kaynaklara göre 24 haziran 20.00'de başlayıp 8 temmuz 20.00'de sona erecek. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Steam yaz i̇ndirimleri 24 haziran 2021'de başlayacak.

Geleneksel steam yaz indirimleri adeta oyuncuların cüzdanını boşaltacak. Söz konusu tarih, genellikle her ayın üçüncü veya dördüncü perşembesi başlayan. Steam yaz indirimleri içerisinde ticaret kartları sayesinde indirim kazanabileceğiz. Steam yaz i̇ndirimi 2021 başladı. Ayrıca, steam yaz i̇ndirimi 2021 tarihleri de sızdırılmıştı. Steam yaz indirimleri tarihi ortaya çıktı. Oyuncuların merakla beklediği steam i̇ndirimleri 2021 takvimi yayınlandı. Steam yaz i̇ndirimleri 2021 ne zaman başlıyor? Fakat kurumdan hangi oyunların ücretsiz veya indirimli olacağına dair bir detay gelmiş. Özellikle 2021 yılında yapılacak olan steam oyun indirimleri her yıl olduğu gibi bu yılda da büyük bir ilgiyle bekleniyor. Kaynağın verdiği bilgiye göre valve, herhangi bir resmi açıklama yapmadığı için bu tarihler henüz onaylanmamıştır. İşte, steam yaz indirimleriyle ilgili ayrıntılar. Steam yaz i̇ndirimi 2021 8 temmuz'a kadar devam edecek.

Oyuncuların heyecanla beklediği steam yaz i̇ndirimleri 2021 nihayet başladı. Steam geleneksel yaz i̇ndirimi başladı. Steam yaz i̇ndirimleri 2021 ne zaman başlıyor? Söz konusu tarih, genellikle her ayın üçüncü veya dördüncü perşembesi başlayan. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte çoğu oyuncu, steam yaz indirimi tarihi konusunda araştırma yapmaya başladı.

Cd7t Lixeme1vm
Cd7t Lixeme1vm from iasbh.tmgrup.com.tr
Steam yaz i̇ndirimleri 2021 tarihi güvenilir kaynaklar tarafınca paylaşıldı. Steam'in gelenekselleşmiş indirim kampanyalarının tarihleri her yıl değişse de, aslında bir mantığa sahip. Söz konusu tarih, genellikle her ayın üçüncü veya dördüncü perşembesi başlayan. Steam veritabanı açıklamasına göre bu seneye ait steam yaz i̇ndirimi 24 haziran türkiye saati ile 20:00'de başlayacak 8 temmuz'da kampanya sona erecek.bu iki haftalık indirim döneminde de diğer indirim dönemlerinde olduğu gibi birçok oyun. Yaz i̇ndirimi 2021 ise daha önce de dediğimiz gibi haziran 2021 döneminin sonlarında başlayacak ve oyunculara büyük bir kampanya sunacak. Bu sene steam yaz i̇ndirimleri önceki senelere göre daha erken başlayabilir. 2021 steam yaz i̇ndirimleri, güvenilir kaynaklara göre 24 haziran 20.00'de başlayıp 8 temmuz 20.00'de sona erecek. Yüksek fiyatları oyunların, oyuncular ile buluşmasını sağlayan bu muhteşem günleri toslayanlar için sıralıyoruz.

Steam yaz i̇ndirimleri 2021 ne zaman başlıyor?

Başlangıç saatinin 20.00 olması bekleniyor. Valve şirketine çoğu duyuruyu ilk kez yapma şerefini uzun zamandır tattırmayan steamdb sitesi, yakın bir zaman önce yeniden sahneye çıktı ve steam yaz i̇ndirimi kampanya tarihlerini resmi duyurusundan önce sızdırdı. Fakat kurumdan hangi oyunların ücretsiz veya indirimli olacağına dair bir detay gelmiş. İşte, steam yaz indirimleriyle ilgili ayrıntılar. Oyun türlerine göre belirlenen 14 kategoriden birisini seçiyor, sonra o kısımda hikâyeyi devam ettiriyor, karşınıza çıkan. Steam'in gelenekselleşmiş indirim kampanyalarının tarihleri her yıl değişse de, aslında bir mantığa sahip. Oyuncuların heyecanla beklediği steam yaz i̇ndirimleri 2021 nihayet başladı. Yıl boyunca gerçekleşen en uzun süreli bu kampanyalar dışındaki özel etkinlik kampanyaları ise genellikle birkaç gün ile bir hafta arası sürüyor. Steam'in her yıl düzenli olarak yaptığı büyük indirimlerden biri olan yaz indirimi, bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi haziran ayının sonlarında başlıyor. Steam yaz indirimleri tarihi ortaya çıktı. Az önce de belirttiğimiz gibi, tarihler resmi olarak açıklanmadı fakat genellikle belirtilen bu. 2021 steam yaz indirimlerinin hangi oyunlarda geçerli olacağı henüz bilinmiyor. Steam yaz indirimleri 2021 için milyonlarca oyuncunun bekleyişi sona erdi.

Steam yaz i̇ndirimi ne zaman bitiyor diye merak eden kullanıcılarımız için, indirimin son gününün 8 temmuz tarihi olduğu bilgisini verelim. İndirim kampanyasında %90'a varan indirime girmesi bekleniyor. Steamdb'ye (steam database) göre, 2021 steam yaz i̇ndirimi'nin başlama tarihi oldukça yakın. Steam yaz i̇ndirimleri 24 haziran 2021'de başlayacak. Steam yaz indirimleri 2021 ne zaman başlayacak?

Kanb7gljrva Vm
Kanb7gljrva Vm from iasbh.tmgrup.com.tr
Geleneksel steam yaz indirimleri adeta oyuncuların cüzdanını boşaltacak. Steam'in gelenekselleşmiş indirim kampanyalarının tarihleri her yıl değişse de, aslında bir mantığa sahip. 2021 steam yaz i̇ndirimleri, güvenilir kaynaklara göre 24 haziran 20.00'de başlayıp 8 temmuz 20.00'de sona erecek. Tüm indirim kampanyalarının bu şekilde formülleri mevcut. Steam yaz i̇ndirimleri 2021 ne zaman düzenlenecek? Oyuncuların heyecanla beklediği steam yaz i̇ndirimleri 2021 nihayet başladı. Lunar yeni yıl i̇ndirimi 2021: Ayrıca, steam yaz i̇ndirimi 2021 tarihleri de sızdırılmıştı.

Bu sefer indirim kampanyasına bir de ufak maceralar eşlik ediyor;

Steam veritabanı açıklamasına göre bu seneye ait steam yaz i̇ndirimi 24 haziran türkiye saati ile 20:00'de başlayacak 8 temmuz'da kampanya sona erecek.bu iki haftalık indirim döneminde de diğer indirim dönemlerinde olduğu gibi birçok oyun. İndirim kampanyasında %90'a varan indirime girmesi bekleniyor. Yaz i̇ndirimi 2021 ise daha önce de dediğimiz gibi haziran 2021 döneminin sonlarında başlayacak ve oyunculara büyük bir kampanya sunacak. Her özel indirim döneminde steam'e eklenen etkinliklerden yenisinin de bu yıl gelmesi bekleniyor. 2021 steam yaz indirimleri başlama tarihi belli oldu mu? Steam i̇ndirimleri 2021 güncel tarihler. Yukarıdaki tarihlerin steamdb kaynağından alınmıştır. Fakat biraz gecikme de yaşanabilir. 24 haziran ile 8 temmuz arasında sürecek olan 2021 steam yaz i̇ndirimleri, oyunculara popüler oyunlarda da fırsatlar sunuyor. Steam yaz indirimleri tarihi ortaya çıktı. Başlangıç saatinin 20.00 olması bekleniyor. Steam, günümüzde en çok kullanılan oyun platformlarının başında gelmektedir. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.